A SOFTWARE COMPANY

За контакти:  +359 887 703 084, +359 895 694 927

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Как да поръчам? 
1. Бърза поръчка по телефона
 
Ако желаете да поръчате веднага продуктите, които сте избрали, може да го направите по телефона. 
Наш консултант ще отговори на всички въпроси, свързани с поръчката, като е нужно единствено да продиктувате име и адрес за доставка.
За поръчки по телефона, използвайте телефон: 0887 703 084 , 0895 694 927
 
2. Бърза поръчка по имейла
 
Ако предпочитате да поръчате по имейл, пишете ни на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  За целта ни изпратете Вашето име и фамилия, адрес за доставка, името на продукта и мобилен телефон за връзка. Ще се свържем с Вас за потвърждение.
 
3. Доставка 
Уважаеми клиенти, след направената от Вас поръчка на продукт от онлайн магазин www.cyberbg.net, в рамките на 24 часа или в първият работен ден, Вие ще получите телефонно обаждане за потвърждаване на направената от Вас поръчка.
 
След потвърждаването на заявката нашите консултанти от отдел Продажби и логистика ще ви информират, кога ще ви бъде доставен поръчания от Вас продукт до посоченият за доставка адрес! 
В повечето случаи продуктите биват доставени до клиентите ни в рамките на 2-7 работни дни, ако заявеният продукт е наличен.
 
При не наличие на продукта, срокът на доставка се завишава, като отново ще Ви се даде информация кога ще Ви бъде доставен. В случай, че поръчката е направена в почивен или празничен ден, срокът за доставка започва да тече от първия работен ден, следващ деня, в който е направена поръчката. 
 
При закупен и заплатен програмен продукт може да получите активационен код ВЕДНАГА по телефона или на e-mail.
 
 

Контакти

Cyber Computers
ул."Цар Освободител" 78,
Шумен , 9700    карта
 

Варна ,ул." Флора" 7

 

cybercomp@abv.bg
0887 703 084 ; 0895 694 927