A SOFTWARE COMPANY

За контакти:  +359 887 703 084, +359 895 694 927

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

audax-2
box-advantage
box-essential
box-trial
Печат

AudaxCeph

Ортодонтски софтуерен пакет.
ПРАВЕТЕ АНАЛИЗ 10 ПЪТИ ПО-БЪРЗО ! АНАЛИЗ ЗА МИНУТА . БУКВАЛНО !

Използването на AUDAXCEPH значително намалява времето, необходимо за изготвянето на цефалометричен анализ. Използването на вече създадена схема (темплейт) - анализ на тип – ускорява рутинното поставяне на базовите точки, създава автоматични отчети и други допълнения. Инструментите за групово движение на базовите точки, автоматичното калибриране и други, значително ще намалят прекараното време в анализ, което ще Ви позволи да правите анализи 10 пъти по-бързо.

НАСЛАГВАНЕ НА ПРОИЗВОЛНИ АНАЛИЗИ И ИЗОБРАЖЕНИЯ.

НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ НА СОФТУЕРА да Ви ограничи в това, което искате да направите ! Произволен брой от анализи и снимки на пациенти могат да бъдат наслагвани. Съществуват различни типове на наслагване : точка – точка , точка – равнина, ротация около точка.
Дори структурни наслагвания могат да бъдат направени лесно.
Управлявайте начина по който анализите се показват в панела за наслагвания чрез избор на цвят, елементи за визуализация и прозрачност на изображението.

СЪЗДАВАНЕ НА ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ АНАЛИЗ НА ТИПОВЕ, КОИТО МОЖЕТЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ .

AUDAXCEPH използва базови елементи за създаването на различни анализи. Използвайте ги в моделирането на анализ, за да възпроизведете произволен анализ на типове, без значение от сложността му.
Всеки ортодонт или изследовател може да създаде СОБСТВЕН тип анализ според собствените нужди и изисквания. Всеки може да добави стандартните стойности на своите пациенти и да генерира съответния отчет.
В допълнение AUDAXCEPH съдържа база от данни с нестандартни типове анализ и обекти или мерки, които могат да улеснят използването му.

ПРЕДВАРИТЕЛНО ПЛАНИРАНЕ НА ЛЕЧЕНИЕТО И СИМУЛАЦИИ

Хирургичната визуализация ще Ви помогне да създадете едно или няколко предсказвания на резултата от лечението. Чрез симулиране на ортодонтско или хирургично лечение посредством тип анализи може да бъде създадена подробна лечебна картин

Описание

 

img 2 a copy

img 3 a copy

img 4 a copy

СКОРОСТ 

Създаване на комплексни анализи от всякакъв вид в рамките на секунди.

АВТОМАТИЧНИ ОТЧЕТИ 

Векторни и PDF отчети се създават автоматично и се съхраняват за използване по-нататък.

ОБРАБОТКА НА ИЗОБРАЖЕНИЯ 

В случай на нискокачествено изображение, то може да бъде обработено чрез цифрови филтри.

 

img 5 a copy

 

img 6 a copy

 

img 7 a copy

ЕКСПОРТИ

Пренос на анализи в измерими формати. Увеличаване или намаляване на размера на принтираната страница няма да влоши качеството.

АВТОМАТИЧНИ И РЪЧНИ НАСЛАГВАНИЯ

С влачене и спускане (drag/drop) наслагването може да бъде направено за секунди или Вие може да ги създадете много бързо по Ваше желание.

СТРУКТУРНИ НАСЛАГВАНИЯ

Създаване на наслагвания, основани на твърдата структура на лицето.

 

img 8 a copy

 

img 9 a copy

 

img 10 a copy

ИЗМЕРВАНИЯ

Оценяване прогреса на лечението чрез използване на вградените инструменти за измервания.

АСОЦИАТИВНОСТ

Промените на анализа, направени чрез анализ или  наслагване, ще се внедрят в системата и ще се появят, където Ви е необходимо.

МОДЕЛИРАНЕ АНАЛИЗ НА ТИПОВЕ

Създаване на Ваш собствен анализ на типове, промяна в стандартните стойости, създаване на собствени отчети за принтиране.

 

img 11 a copy

 

img 12 a copy

 

img 13 a copy

ГЕОМЕТРИЯ

Използване на базови елементи като точки, равнини, арки, профили, мерки и създаване на геометричен модел за избран от Вас анализ.

ПРЕВОД

Вашият ортодонтски софтуерен пакет идва в многоезична версия и използва различни азбуки.

МОДЕЛ В РАЗВИТИЕ

Създаване на модел, който може да бъде споделян, развиван и усъвършенстван. СЪЗДАВАНЕ на анализ на типове според Вашите нужди и стандартни стойности.

 

img 14 a copy

 

img 15 a copy

 

img 16 a copy

ОРТОДОНТСКО И ХИРУРГИЧНО ЛЕЧЕНИЕ

Използване на движещи и ротационни инструменти за зъбите и/или костните структури за съдаване на очакван резултат от лечението.

ИНТЕРАКТИВНА И ЦЕЛЕВА СИМУЛАЦИИ

Тъканите могат да бъдат премествани чрез дърпане с мишката или чрез използването на вградени функции за постигането на желаните мерки.

СИМУЛАЦИЯ НА ЛЕЧЕНИЕТО ВЪРХУ МЕКАТА ТЪКАН

Вземането впредвид на различните степени на мекост и твърдост на тъканта води до отлични резултати в предсказването на ефекта от лечението.

 

 

img 17 a copy

 
 

СОБСТВЕНИ ОТЧЕТИ

Създаване на подробни изображения от симулацията на лечениетои съхраняването им за следващо използване.

 

 

СЪЗДАВАНЕ НА ОРТОДОНТСКИ ГРАФИЧНИ ИЗОБРАЖЕНИЯ

ПРЕДСТАВЯНЕ
Създаване на презентации за пациенти, колеги или изследователска работа чрез копиране на изображения и автоматични форми и прилагането им към други документи.
АВТОМАТИЧНИ ФОРМИ
Автоматично създаване на висококачествни ортодонтски изображения и форми за отчет.
ОБРАБОТКА НА ИЗОБРАЖЕНИЯ
Изображенията могат да бъдат редактирани до стандартни фотографски формати и уеднаквени към един мащаб. Когато е необходима допълнителна обработка на изображението се стартира редактор на изображения по Ваш избор.

 


 

АНИМАЦИИ НА ЛЕЧЕНИЕТО

Съдаване на видеопреходи(анимации) от една фаза на лечение към друга и направа на живописни презентации.
СУПЕР ВАЖНИТЕ ОТЧЕТНИ ФОРМИ С ИЗОБРАЖЕНИЯ, КОИТО ВИНАГИ СТЕ ИСКАЛИ !
Въведените снимки могат да бъдат оразмерени, мащабирани и показани чрез форматиране на изображението. Подредени в автоматичните или собствени форми, те могат да бъдат съотнесени към специфичен тип на изображението.
Превключването между различни форми показва различно разпределение на едни и същи изображения, което по-късно може да бъде използвано за презентации, отчети и сравнения между фази на лечението.

   МОДЕРНА И ИНТУИТИВНА СИСТЕМА ЗА БЪРЗО И ЛЕСНО НАЧАЛО

УПРАВЛЕНИЕ НА ДОКУМЕНТИ
Всеки пациент има собствена папка на лечението, където се съхраняват и категоризират различни документи като мини изображения. Цялата информация може да бъде достъпа чрез различни нива на достъп.
ЛИЦЕНЗИРАНЕ
AUDAXCEPH използва плаващи лицензи. Едновременно работят толкова потребители, колкото са закупените лицензи.
Без лиценз с AUDAXCEPH могат само да се разглеждат изображения.
ИНТЕГРАЦИЯ
Когато е свързана със система за управление на пациенти, информацията се обменя и обновява. AUDAXCEPH управлява информацията, свързана с цефалометрия.
ОБЛАК
Чрез използването на някои от безплатните или платени облачни услуги, Вашата ортодонтска информация може да бъде съхранявана безопасно и да е достъпна от всяка точка на света.

Контакти

Cyber Computers
ул."Цар Освободител" 78,
Шумен , 9700    карта
 

Варна ,ул." Флора" 7

 

cybercomp@abv.bg
0887 703 084 ; 0895 694 927